eco farming logo

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
SAE.org.gr
Θεατρική Παράσταση στις 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 στα γραφεία του ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 21:21


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣΈπειτα από τις δύο εκπληκτικές παραστάσεις που έδωσε πέρυσι, οι οποίες καθήλωσαν τους θεατές, το ΘΕΝΣ κατόπιν επιθυμίας τόσο του Δ.Σ ,αλλά και πολυάριθμων μελών του Συνδέσμου μας  παρουσίασε στις 15/2/2019 την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση «οκτώ γυναίκες κατηγορούνται». Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες δημιουργήθηκε και πάλι το αδιαχώρητο στα Γραφεία του ΣΣ ΕΑΠΑΕ.  Αυτό δείχνει την αγάπη των μελών μας προς το θέατρο, αλλά και την ποιότητα που αναβλύζει το «ΘΕΝΣ».


Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για μια ακόμα φορά η πιστή ερμηνεία των ρόλων από όλους τους συντελεστές της παράστασης ,που στο έργο αυτό ήταν όλες τους γυναίκες. Ήταν όλες τους, χωρίς καμία υπερβολή, εκπληκτικές! Η εντύπωση που αποκόμισαν οι θεατές ήταν ότι παρακολούθησαν μία πράγματι επαγγελματική θεατρική παράσταση, από την οποία το μόνο που έλειπε ήταν το σκηνικό ενός κεντρικού Αθηναϊκού Θεάτρου. Μπράβο ΘΕΝΣ!! Περάσαμε μια ευχάριστη βραδιά μαζί σας.


Αξίζει να ξαναγράψουμε δυο λόγια για το Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Σμύρνης: Ξεκίνησε τη διαδρομή του στο χώρο του θεάτρου υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, αρχικά με Θίασο Εφήβων από το 1987 έως το 1998, οπότε δημιουργήθηκε ο Θίασος Ενηλίκων και με τον τίτλο ΘΕΑΤΡΟ. Έχει ανεβάσει παραστάσεις σε πολλούς δήμους της  Αττικής, αλλά και στην περιφέρεια. Συντηρείται αποκλειστικά από ίδιους πόρους.


Αριθμεί μέλη σχεδόν όλων των κλάδων και αρκετούς εξωτερικούς συνεργάτες (γραφίστες, ηχολήπτες, σκηνογράφους) και ανεβάζει κάθε χρόνο μία ή και δύο παραγωγές, για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων.Το Δ.Σ του ΣΣ ΕΑΠΑΕ με την ευκαιρία της  παράστασης αυτής, ευχαριστεί το ΘΕΝΣ(Θεατρικό Εργαστήριο Νέας Σμύρνης,) για την συμβολή του στην αναβάθμιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα στο Δ.Σ να συνεχίσει την διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων και στο μέλλον.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.


  


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 09:11
Περισσότερα...
 
Το Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ ήταν μαζί μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 10:32


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΣΣ ΕΑΠΑΕΟ Σύνδεσμος Συνταξιούχων Αεροπορικών Επιχειρήσεων  εγκαινίασε την συνεργασία του με τον Όμιλο Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (ΟΦΕΙΠ),που είχε σαν αποτέλεμα την πραγματοποίηση της πρώτης ομιλίας και θέμα: Οι καινούργιες τάσεις της βιομετρικής έρευνας "μικροβίωμα" και ομιλήτρια την  Σίσσυ Κολλυβά, Διδάκτορα  Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Ανάπτυξης του Ελληνικού και Γαλλικού Ινστιτούτου Παστέρ.


Ο ΟΦΕΙΠ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενθαρρύνει και αξιοποιεί τις πρωτοβουλίες, που αποσκοπούν στην προβολή των κοινωνικών και επιστημονικών στόχων του Ινστιτούτου Παστέρ.


Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ιδρύθηκε το 1919 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα της βιοιατρικής έρευνας και των δημοσίων υπηρεσιών υγείας. Αποτελείται από τμήματα μικροβιολογίας και βιοχημείας καθώς και από μονάδες διεξαγωγής πειραμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων χρησιμοποιούνται από Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.


Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου  ενίσχυσαν την εκδήλωση αυτή με την μαζική συμμετοχή τους. Μεγάλη τιμή για όλους μας η ανταπόκριση του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ στο κάλεσμά μας και η μεγάλη ανταπόκριση των μελών μας  επιβράβευσαν την πρωτοβουλία αυτή. Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση και στήριξαν την προσπάθεια του Δ.Σ για να προχωρήσει σε διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων  στο μέλλον.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.


  


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 10:18
Περισσότερα...
 
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡAΣΤΑΣΗ • 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 • ΩΡΑ 18:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ (ΣΣ ΕΑΠΑΕ) ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 09:11
Έπειτα από τις δύο εκπληκτικές παραστάσεις που έδωσε πέρυσι, οι οποίες καθήλωσαν τους θεατές, το ΘΕΝΣ θα μας παρουσιάσει φέτος την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση "Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται".


Δύο λόγια για την παράσταση:

Είναι χειμώνας. Παραμονές Χριστουγέννων. Ένα σπίτι μεγαλοαστών στην άκρη ενός χωριού κάπου στην Γαλλική επαρχία στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Η οικογένεια μαζεύεται για να εορτάσει τα Χριστούγεννα. Ξαφνικά, η υπηρέτρια του σπιτιού ανακαλύπτει το πτώμα ενός άνδρα με ένα μαχαίρι στην πλάτη. Είναι ο κύριος του σπιτιού και ο μοναδικός άνδρας της οικογένειας. Το σπίτι, είναι αποκλεισμένο από το χιόνι. Το μοναδικό αυτοκίνητο χαλασμένο, τα σκυλιά-φύλακες φαρμακωμένα και η αυλόπορτα κλειδωμένη με λουκέτο. Οκτώ γυναίκες μόνες και όλες ύποπτες. Όλες αλληλοκατηγορούνται και οι υποψίες πέφτουν πότε στην μια και πότε στην άλλη. Όλες τους είχαν κίνητρο να δολοφονήσουν το μοναδικό άντρα της οικογένειας. Ποια είναι άραγε η δολοφόνος;


Υπενθυμίζουμε ότι το ΘΕΝΣ παρουσίασε για πρώτη φορά στις 12 Μαΐου του 2017 στα Γραφεία του Συνδέσμου μας σε μία παράσταση δύο μονόπρακτες κωμωδίες, η «Παραμάνα με το στανιό» και η «Αρκούδα» υπό τη διδασκαλία της κας Ντίνας Μπελή. Επίσης στις 13 Οκτωβρίου του 2017 παρουσιάστηκε από το ΘΕΝΣ (Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Σμύρνης) υπό τη διδασκαλία της κας Ντίνας Μπελή η απολαυστική κωμωδία «ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ». Η προσέλευση και στις δύο παραστάσεις ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Πέραν του Δημάρχου Ν. Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη που μας τίμησε με την παρουσία του, ήταν πολλοί οι συνάδελφοι και φίλοι που τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη η πιστή ερμηνεία των ρόλων από όλους τους συντελεστές της παράστασης. Ήταν όλοι τους, χωρίς καμία υπερβολή, εκπληκτικοί! Η εντύπωση που αποκόμισαν οι θεατές ήταν ότι παρακολούθησαν μία πράγματι επαγγελματική θεατρική παράσταση, από την οποία το μόνο που έλειπε ήταν το σκηνικό ενός κεντρικού Αθηναϊκού Θεάτρου. Το ίδιο είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δούμε και στις 15 Φεβρουαρίου 2019.


Το Δ.Σ του ΣΣ ΕΑΠΑΕ, με την ευκαιρία της νέας παράστασης, ευχαριστεί το ΘΕΝΣ (Θεατρικό Εργαστήριο Νέας Σμύρνης) για την συμβολή του στην αναβάθμιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα στο Δ.Σ να συνεχίσει την διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων και στο μέλλον. Σας περιμένουμε όλους σας στις 15 Φλεβάρη και ώρα 18:30 να θαυμάσετε από κοντά τη σπουδαία δουλειά του ΘΕΝΣ και να περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο βράδυ μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινής ζωής.


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 09:22
 
Το Περιοδικό μας, Τεύχος 177 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 13:05

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το νέο τεύχος του περιοδικού μας, "Τα δικά μας φτερά", στη νέα μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού που επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση χωρίς να χρειάζεται εκτύπωση ούτε κατέβασμα στο δίσκο:


Νέα ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού "Τα δικά μας φτερά", τεύχος 177


Για να διαβάσετε το περιοδικό με την κλασσική μέθοδο κάντε κλικ παρακάτω:

Τα δικά μας φτερά, τεύχος 177

Καλή σας ανάγνωση!

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 09:10
 
ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019 ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ ΣΤΟ DIVANI CARAVEL HOTEL PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 23:18


Η Πίτα


Μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη φορά σημείωσε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για το 2019 στο κοσμοπολίτικο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Πρωτοφανής η προσέλευση των συναδέλφων μας, αλλά και των προσκεκλημένων μας. Σχεδόν 1500 συνάδελφοι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του Ξενοδοχείου και πάνω από 70 προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν  και τίμησαν την εκδήλωσή μας. 


Το 4ωρο πρόγραμμα από τις 6 μέχρι τις 10 μ.μ περιελάμβανε μεταξύ των άλλων παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα και την Μικρά Ασία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κώστα Αδάμ. Επίσης χορούς LATIN και ευρωπαϊκούς με την καθοδήγηση του δασκάλου Διονύση Τζανετάτου. Το πρόγραμμα έκλεισε αργά στις 10 το βράδυ με μουσική από όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη DJ. 


Προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μας ΔΩΡΕΑΝ βασιλόπιτα, αναψυκτικά, νερά, σνάκς και οι ατζέντες του νέου έτους του Συνδέσμου μας.  10 τυχεροί κέρδισαν έπειτα από κλήρωση 10  δωροεπιταγές των 80 ευρώ, ένας τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Ζορμπίδη στην Σύρο και ένας  ακόμη  τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Panolympia. Επίσης 3 ρολόγια κατασκευής καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΣΣ ΕΑΠΑΕ και 5 προσφορές της PET HELLAS για κατοικίδια ζώα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δωρητές.


Την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε ο συνάδελφος Μιχάλης Τσιμιδόπουλος Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Συνδέσμου.


Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γεώργιο Σταύρου, ο οποίος στην ομιλία του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, καλλίτερες ημέρες για το 2019 και ελπίδα στον Ελληνικό λαό τόνισε μεταξύ των άλλων: 


Η Κυβέρνηση  οφείλει να οδηγήσει την χώρα σε ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση και να αντληθούν έτσι πόροι για τα ασφαλιστικά Ταμεία. 


Να εγγυηθεί την προστασία και σταθερότητα των συντάξεων, να καταργήσει επιτέλους  τις σχετικές διατάξεις των νόμων 4387/2016 και 4472/2017 περί επαναυπολογισμού και προσωπικής διαφοράς , να σεβαστεί το Σύνταγμα, τους θεσμούς και να εφαρμόσει τις αποφάσεις 2287-2290/2015 του ΣτΕ που έκριναν αντισυνταγματικούς τους νόμους 4051 και 4093/2012. Όσον αφορά τα αναδρομικά βασική θέση του Συνδέσμου αλλά και όλων των συνταξιουχικών συλλόγων είναι να αποδοθούν σε όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων ανεξάρτητα εάν έχουν γίνει αιτήσεις ή αγωγές, έτσι ώστε να σταματήσει ο διαχωρισμός των συνταξιούχων και η μεροληπτική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση.


Παρευρέθησαν  και τίμησαν την εκδήλωση


Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κύριος Σταύρος Τζουλάκης


Από Ανώτατη  Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων  Ελλάδος (ΑΓΣΕΕ) ο Πρόεδρος Γιάννης Ιορδανίδης και ο Γενικός Γραμματέας 

Πέτρος  Βογιατζής. 


ΠΟΛΚΕΟΑ σύσσωμο το Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη  Τσατσαράγγο.


Ξ.Α.Ε(Ξένες Αεροπορικές Επιχειρήσεις) συνάδελφοι από διάφορες εταιρίες


Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΣΤΟΕ) η Πρόεδρος Ελένη Κλητοράκη-Πούλια και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαμαμής.


Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων  ΕΛΤΑ ο Πρόεδρος Γιώργος Πεπόνης και  ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος  Γεωργιάδης


Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ΟΣΕ ο Πρόεδρος Βασίλειος Αποστολόπουλος και ο Γενικός  Γραμματέας Ιωάννης Μεγαλοοικονόμου


Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Δικόνημος


Σωματείο Συνταξιούχων  Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) ο Πρόεδρος Χάρης Ταταράκης , ο Αντ/δρος Κώστας Κοντούλης

ο  Γεν.Γρ. Κώστας Πιπέρας και ο Ταμίας Θανάσης Ποιριάζης


Σωματείο  Συνταξιούχων  ΗΣΑΠ  ο Πρόεδρος Ευθύμιος Ρουσιάς, ο Γενικός  Γραμματέας Νίκος Μητροκώτσας, και το μέλος του Δ.Σ Λάμπρος Δρής


Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΑΒ ο Πρόεδρος Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γενικός  Γραμματέας  Γεώργιος Ζάππας.


Σύλλογος Συνταξιούχων Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων(ΠΥΡΚΑΛ)

ο Πρόεδρος Γιάννης Δρακάκης, ο Εφορος Μουζινάς Σταύρος, ο Αν. Γραμματέας Ανδρέας Λυκουριώτης και ο Θωμάς Πατρίκιος  μέλος του Δ.Σ


ΕΣΧΙΜΠΑ  ο Πρόεδρος Γιώργος Γαβριηλίδης και ο Γεν.Γραμματέας  Φίλιππος Περιμένης


Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελλήνων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) το μέλος του Δ.Σ Κώστας Ντελέζος,  Δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας Τάκης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος  Ρωμανιάς, πρώην Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών  Αλέξης Μητρόπουλος, οι δικηγόροι συνεργάτες και φίλοι μας  Λάμπης Δήμου  και Κωνσταντίνος Τσαγγαρόπουλος, ο Κώστας  Δαυίδ συνεργάτης της ιστοσελίδας μας ,ο Κώστας  Σκηνιώτης των εκδόσεων « ΚΑΜΠΥΛΗ» και ο Κώστας Βούζας  συνεργάτες του περιοδικού μας  «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ». Επίσης παρευρέθησαν  οι πρώην Πρόεδροι της ΟΣΠΑ Μιχάλης Πέρρος και Νάσος Σαββίδης 


Χαιρετισμούς απεύθυναν οι Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, Γιάννης Ιορδανίδης Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ, Βασίλης Τσατσαράγγος Πρόεδρος ΠΟΛΚΕΟΑ, Κ.Ντελέζος Μέλος Δ.Σ ΠΟΕΣΥ, Τάκης Παπαδημητρίου δικηγόρος-συνεργάτης του Συνδέσμου και οι φίλοι εργατολόγοι Κων/νοςΤσαγγαρόπουλος, Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος.


Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και ακόμα περισσότεροι στο νέο ραντεβού μας.


Η φωτογράφηση της εκδήλωσης έγινε από τον φωτορεπόρτερ και συνεργάτη του Συνδέσμου μας Δημήτρη Βλάχο.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 15:16
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 70

Ποιος είναι Online;

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.

Joomla extensions by Siteground Hosting